pátek 10. dubna 2009

Všechno zlé je pro něco dobré

já bych si nafackovala, když si vzpomenu jakej jsem někdy staromilec a nectím pokrok...

Jak všichni víte z mého "zpravodajství" ( Těhotenství výhra nebo prohra) potýkám se teď s pekelnou rýmou na pokraji zánětu dutin. Naštěstí ORLDr. je chápající člověk a dnes mi ty punkce odpustil, i když sono se mu moc nezdálo, ale za úkol mám smrkat, kapat, smrkat, kapat a co ještě? no vlastně smrkat.... a další středu na kontrolu.

Ale proč to píšu, samozřejmě si na mě zgustl svou odsávačkou, co má připojenou na jakýsi šílený kompresor a která vypadá jako divoká vodní dýmka. Vycuclo mě to dokonale. Tzv. do čista do čista. A tak jsem si řekla, to by to čert spral, udělá cuc cuc a je to hotovo a já se s Vampírem peru s obyčejnou odsávačkou už 2 roky a toho řevu, nervů, držení vzpouzejícího Vampíra, takže energie, co mě to všechno stálo!!! A tak jsem rozhodla, že nejsem tak chudá, abych si nemohla dovolit tu vymoženost, kterou někteří zatracují a někteří chválí do nebes... o názoru mezi jsem neslyšela... a koupila za celých 330,-- odsávačku na vysavač pro Vampíra.

Vzhledem k tomu, že zrovna ZASE posrmkává (zatímco já ještě stále ;-) on mezitím stačil být už i zdravý), tak se bude hodit. I když už se začíná snažit smrkat, po posledních dnech neznám nic horšího, než jak to dopadne, když se nemůžete pořádně vysmrkat, protože to prostě nejde. Přinesla jsem vynález domů a Vampír tomu nejdřív nevěřil.. Prohlídl si to, šak hadičky pěkné to sú, ale při sestavování monstra na vysavač řekl, že se bojí a jde pryč. Poradila jsem, ať kouká z dálky a on svolil... Když viděl, že to opravdu "nic není", SÁM přišel k vysavači a SÁM přiložil k nosní dírce. Trošku se lekl, jak to vycuclo všechny nudle na jedno cuuuccc, ale přiložil i k druhé dírce a vycuc... Všechno SÁM!!! Zjistil, že se mu ulevilo a tak VESELE zavýskl a OBJAL mne!!!!! Chápete to??? Po vycucnutí nudlí a on má RADOST a obejme mne!!!

Takže já se řadim k těm, co chválej do nebes, nadávam si do pekel, jak dlouho toho chudáka, vlastně od miminka!, trápím a dělám reklamu všem nerozhodnutým maminkám zadarmo.... (nebojte mozky to fakt nevycucne ;-))

Máme odsávačku: Arianna Baby-Vac 2 ergonomic - vylepšená verze pro rok 2009 a za ty dva dny, co odsáváme nám odpadlo takového stresu, že si to nedokážete představit!!!

7 komentářů:

  1. Jojo, taky jsem koupila a nelituju, i když mě teda mišák neobjal a dokonce se ani nesmál - stejně si myslím, že mu pomohla... A hodně. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé to by se Abu taky líbilo...myslím ty pěkné hadičky :D Drž se milá Gleep a přejem krásné Velikonoce.

    OdpovědětVymazat
  3. aha, v doupátku, už jsem je našla :P máš teda pěknou sbírečku :P

    OdpovědětVymazat
  4. taky máme ;) držím palce, ať jsi brzo zdravá... btw kde máš zbylé draky, zmražené?

    OdpovědětVymazat
  5. Gleep, doufam, ze uzje ti lip. Naklikala jsem ti vsechny vajicka a mladata, at se maji k svetu. Teda vy si zijete na vysoke noze - odsavacku na smrky. My vzdycky pouzivali jen gumovou kouli s nasoskou... ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. Obyc. zenska - diky za podporu jak ve zdravi tak v drakach :-)...... No my meli tu odsavacku bez bambule, co se vysava pusou, takze to taky bylo dobry toco :-) a ted kdyz uz Vampir skoro umi smrkat se zblbnu a poridim si takovejhle vynalez, ale nelituju.... hersvec tys me s tema hackama a carkama zblbla, uz je taky nepisu a muzu :-D

    OdpovědětVymazat
  7. To allBtw. Tak dnes z ORLdr. vypadlo, že mam v nose streptokoka... V pondělí jdem na kontrolu už spolu s Vampírem a udělá mu výtěry, jestli to nechytl náhodou taky. Zrovna totiž trochu pokašlává a posmrkává, tak abysme měli jistotu.. Už teď jsem z toho značně otrávená, jak dlouho se s tim budem ještě \"crcmat\"? a hlavně, to se mu asi vůbec nebude líbit :-( :-( :-(

    OdpovědětVymazat