středa 22. dubna 2009

Ty děti!

Dobře važte, co tomu dítěti říkáte :-D

Oblíbená zábava našeho Vampíra, zavírání a otvírání dveří. Jenže né vždy použije kliku a né vždy má pocit, že "správně" zavřel. Takže tříská a tříská a člověku to za chvíli pěkně leze na nervy... Obzvlášť když pak ještě příjde naše kočka a teatrálně zaškrábe na ony zavřené dveře, jakože ona chuděra zrovna chtěla a nemůže projít!!

No a tak se mi vrátilo to, co jsem Vampírovi už nejmíň x-krát vštěpovala....

Dnešní dialog:

"Kolikrát už jsem ti říkala, že nemáš třískat s těma dveřma!!!!??!!!"

"Padesátkllrát!"

No v tu chvíli mě samozřejmě naprosto odzbrojil.... :-) :-) :-)

4 komentáře:

  1. Hehehe, ze by si uzv tak utlem veku delal carky kolikrat kdo co rekne? Si vzpominam, ze to byla oblibena zabava nekterych spoluzaku v ucnaku. Pak to cetli nahlas pro vsechny na maturitnim vecirku, co meli profesori za oblibene hlasky a kolikrat je rekli. ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. Ontario,No to já mam hlášky dvě, tu co jsem tu napsala a pak ještě \"nejmíň padesátkrát jsem ti už říkala, že s tim nemáš třískat!!\" takže daleko k počtu chodit nemusel, ale jak si to ta šešulka dala dohromady ;-)) asi jsem to opravdu říkala nejmíň padesátkrát :-D... Začínám se trénovat na tom, dávat si fakt pozor co mu říkám... Tůhle prý když viděl tchýni jak zívá tak jí řekl: nuda babi nuda co? Máma taky vždycky nuda... :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  3. No a to mě právě na těch prckách baví, že nás vnímají a že logika už funguje. Právě kvůli tomu se s Abu moc nasmějem. Umí nás báječně napodobit. PS. ty dveře u nás taky frčí a navíc to naučil i svého nezkaženého kámoše Jonáše :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gleep, hura, uz masjedno vajicko s fialovym vrskem, koukam... ;o)

    OdpovědětVymazat