úterý 28. dubna 2009

Jen krátce z domova

po dnešní kontrole u Dr...

vám všem můžu slavnostně sdělit, že Sluníčko bude na 90% kluk!

Fňuk, nebude holčička!.... Ale už teď vím, že si budou kluci určitě rozumět, protože když se na Vampíra zlobím, Sluníček ho začne těžce bránit "zevnitř" :-D :-D

7 komentářů:

  1. Hlavně když to bude zdravý a hodný, ne? ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Puffin,hodný?... Když už teď zlobí v břiše? :-D Ale jo, uvidíme....

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem strašně chtěla druhýho kluka (to aby si spolu vyhráli, když jsem je čekala s dvouletým odstupem)a byla to holka (a jsou dnes jak dvojčata a jeden bez druhého ani ránu) a pak jsem zas napotřetí chtěla spíš holku a byl to kluk (a jsem nakonec vlastně ráda, že je to kluk) - prostě je to úplně jedno, jaké kombinace nastanou, protože v rámci domácnosti se to nakonec vždycky nějak přirozeně porovná. Mám kamarádku, která teď čeká čtvrtýho kluka - prostě holky neuměj :-) - ovšem jejich klučičí banda je naprosto fantastická. Sluníčkovi či Sluníčkové (Uf měl být podle dvou na sobě nezávislých ultrazvuků i doktorů holka a jak jsme se na porodním sále pak divili :-) posíláme pozdrav, ať moc v tom břiše neřádí.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak a zvědavec se ptá na jména....?

    OdpovědětVymazat
  5. Abu,a já se ptám zvědavce na jména... :-D

    Já totiže vůbec nemam šajn, čekala jsem holku :-D... No mam nějaké favority, ale \"není to ono\" jdu koukat do kalendáře ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. No čeče, já ani nevím jak se jmenuje Vampír :) takže...? Kamarádka má syna Jonáše a čeká druhého syna a Melichar jí neprošel :) takže budou mít Jáchyma. A známí mají dvojčata šimona a Matouše.

    OdpovědětVymazat