středa 4. března 2009

Pro pořádek

Ano, to nahoře je pravda...

A tento článek je tu jen proto, abyste mi nepsali komentáře jinam :-D

Ono opravdu to druhé těhotenství je něco úplně jiného. Nemam vůbec čas zjišťovat, co a jak bych měla/neměla jíst dělat/nedělat, ptát se na kontrolách atd.... Hlavou se mi spíš pořád honí to, jak se přestěhujem a jestli to stihnu ještě né s tak velkým pupkem a jak odtamtud jednou pojedu do porodnice. Kdo bude hlídat Vampíra, nebo pojede s námi? Co nám v tom baráku všechno chybí a musíme koupit/objednat. Jak zvládnu tu uzávěrku na konci března (nebo dubna???) v práci. Dál jak bude Vampír reagovat na Sluníčko (pracovní název, který vymyslela Abu mamka), jak bude Myš reagovat na nový domov a na nového vetřelce. Jestli mě ta tchýně a pra-tchýně umoří svými historkami z černé kroniky atd atd atd....

Takže když jsem včera byla na prvním velkém UTZ, který prý dopadl good a dostala těhuprůkazku, tak jsem rozhodla, že už to před vámi nebudu tajit, a že už se asi nic nestane (ťuk ťuk), takže už to vědět můžete ;-)

Jen jsem se musela smát, když mi ten Dr. zcela vážně vysvětloval, co je co a jak je to s rizikem na Downa atd... a já na něj koukala vyjukaně, že jsem úplně už zapomněla, na co se vlastně mam ptát, o co se zajímat, abych věděla všechno co potřebuju a byla v klidu... Já to prostě neřešila a asi ani nestihnu řešit dál :-D.... a přitom s Vampírem jsem všechno študovala měsíce dopředu... chjo chjo to to letí!

10 komentářů:

  1. :D Děkuji za vyčerpávající komentář...:D ještě jednou gratuluji a jsem poctěna, že zůstal můj pracovní název;)Buď v pohodě. V novém ať máte teplo a postele a na čem uvařit. Ostatní si dozařídíte postupně....i s dvěma. Kamarádka s dvěma prckama staví! Tak držím palce ať jsi co nejvíc usměvavá a v pohodě. Všechno dobré a ještě lepší....PS. kam ti zmizeli draci?

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji!!!Druhé těhotenství je fakt jiné, kolikrát mi připadá, že čím víc se to řeší, tím hůř :).
    Všechno dobře dopadne, přece jak jinak, ne?

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za vše. A víte, že dopředu se nemá gratulovat?? Aby to nedopadlo všechno špatně! Takže pšššššššt (tohle je jedna z věcí, co mi uvízly v hlavě z minula :-D)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulace!! Taky jsem se nad tím \"nahoře\" pozastavila a prošla předchozí články, jestli mi něco neuniklo :-) Sluníčkovi hodně zdravíčka a ať si v bříšku užívá!

    OdpovědětVymazat
  5. jé, to je krásný pracovní jméno :) budete mít hezky, i když bude venku zrovna ošklivo :P držím palce, ať jde všechno dobře... hele a jaký barák?

    OdpovědětVymazat
  6. Tak at se dari,vam vsem a Slunicko at pekne roste. ;o)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak pšššt,když nechceš gratulace. Ať se Sluníčku daří! ;)

    OdpovědětVymazat
  8. tak co, jak zvládáš? co nového? btw máš pěkný dráčky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dlouho jsem tu nebyl a koukám, že se dějí věci :) No tak hodně zdraví a štěstí!

    OdpovědětVymazat
  10. Nemo,děkujeme, snad bude :-D Zatim ťuk ťuk, to nevypadá zle ;-)

    OdpovědětVymazat