sobota 21. února 2009

Ta skleróza!

původně to měl být souhrn pokroků Vampíra a pár moc veselých historek pro zasmání, ale teď, když to píšu, vzpomenu si sotva na dvě...

Tak dle mojeho posledního článku ach ach už mam zas práci teď poslední dobou fakt nemam moc čas na to, abych ztrácela čas ;-) a tak jsem si řekla, že si to zapamatuju a napíšu souhrnně ale .... jak už perex napověděl, já si to už nepamatujuuuuu!! ouje!

Tak popořadě! V úterý? jo asi jo... jsme konečně s Vampírem vypilovali techniku "nočník". Do kalendáře (velké díky Obyčejné ženské!!) si děláme čárky červené a čárky modré. Samozřejmě nesmí chybět ani vysvětlující piktogramy s červeným nočníkem v srdíčku a škrtnutým modrým flekem na koberci... Když je večer čárek červených víc, tak je odměna "kindrrr" :-) Vampír si může vybrat mezi takovou tou tyčinkou z lednice a nebo jen čokoškou, ale musí to být Kinder ;-). Odbourali jsme tím nevoli chodit na nočník, ale bohužel, jak jsem po pár dnech zjistila, neodbourali jsme nevědomost, kdy se na nočník má jít -ano teď už to opravdu vím, že to nedělá schválně!! za každou modrou čárku je opravdu hodně smutný :-(-. Ale systém zatím funguje, doufám, že to nezakřiknu, a snad to do budoucna vypilujem k oboustranné spokojenosti.

Další úspěch z dnešního dne, po drastické honičce po bytě kvůli lovení nudle tzv. jak říkáme nudlhantu :-) se Vampír zastavil a řekl, že už toho má dost a že teda chce vysmrkat. A hle! opravdu se mu podařilo vyfrknout nudli!!! Tak snad to nezapomene a můžem si to odškrtnout ve svém podvědomém kalendáři "co se ještě naučit".

Co se týče slovní zásoby, začínám se děsit, Vampír od rána do večera nezastaví pusu. Nejdřív něco vypráví, pak je to jen bla bla bla, pak si za mě stoupne a začne mi předříkávat, co mam udělat. Např. jdem ven a on začne vyjmenovávat, šálůů, bundů, modrou, né tu černou!, zima!, čepicíííí, botý a když ho konečně do všeho nasoukám, tak na mě pohlédne z vysoka... no jak může nižší človíček než jste vy pohlédnout z vysoka, to byste se fakt divili!, a řekne mámo! taky bundu!!!, botýýý, čepicííí!!, batoh! a tak mě provází prostě celým dnem.

Veselá historka z posledního dne, sedím u počítače, přihopká Vampír s méďou a podává mi ho a říká kakyn! kakyn!... coo? jakej kakyn? Méďa! aha, on se jmenuje Kakyn?... nééé kakýýn!.. hmm nevím, netuším, tak to prostě odsouhlasím a koukám do monitoru dál.. Vampír ale ukáže na sebe a: taky kakýn! kakýn!... cooo? ty ses pokakal?... nééé já kakýn!.... už víte?.... chtěl na klín!!!

A tak tu máme veselo každý den....

3 komentáře:

  1. No já si to už píšu raději do notýsku...páč taky fakt zapomínám až hrůza. A jak to je s tou naší polemikou se sedmi? Čekáte prcka, či nikoliv? Jsem to ale zvědavá, co?

    OdpovědětVymazat
  2. Abu,ty jedna zvědavko :-P....... No co ti budu povídat, pořád čekam na vhodnou chvíli, abych sem naskenovala ten malinkatej bílej flíček v černym kolečku ;-) a pořád se ke skeneru nemůžu dostat ;-)... tak už si rovnou počkáte na novější fotečku na zač. března :-D

    OdpovědětVymazat
  3. No jo, když já strašně ráda čtu mezi řádky ;) obzvláště takové krásné zprávičky..Tak gratulujuuu a dávej na sebe pozor!

    OdpovědětVymazat