pátek 19. září 2008

Jízdy pro ženy

malá reklama, ale myslím, že zasloužená ;-)

Tak se už rok? chystám do autoškoly na kondiční jízdy. Řidičák mám už přes 6 let, ale nikdy jsem pořádně řídit nezačala. Bylo to i pohodlné, nechat se vozit, na pařbách kalit a nemuset jít spát brzo, vždyť mě pak někdo vždycky odveze... později manža odveze ;-). Ale teď začíná jít do tuhého, rodina se dusí a my se dřív nebo později budem stěhovat za město. Sranda přestává, protože já budu muset řídit. Jinak se tam můžu zakopat (i když busy tam jezdí dost často). A tak pořád jen pokukuju po autoškolách a kondičních jízdách.
Až teď, přišla naše babí, že viděla auto "kondiční jízdy pro ženy". Potom, co jsem se přestala smát mi došlo, že to je to, co chci. Né nějakýho "honem rychle už Vám ty jízdy stačí, chci ušetřit" učitele, ale normální ženskou, která má děti a dokáže se naladit na stejnou vlnu. Tak mám za sebou první hodinu a jedno ohlý zrcátko, ale pochopila jsem rozjezdy do kopce, trochu ze mě spadl stres z jízdy a já se začínám těšit na další. Trénujeme přesně to, co potřebuju, parkování, rozjezdy, jízda v koloně, prostorová představivost v křižovatce a řešení předností. Postup přesně jakej potřebuju.

Tak proto ta reklama.... pro maminy na mateřský eňo ňůňo!

www.jizdyprozeny.cz

P.S. Řidiči reagují daleko ohleduplnějc, když viděj obrovitej nápis "Jízdy pro ženy", než když vidí nějakou che autoškolu... Nikdo na mě nezatroubil a i tu myšku mi tam hodil ten chlap hoooodně mírně ;-)

 

4 komentáře:

  1. Jee a kdy se budete stěhovat? A do nového nebo rekonstruovaného? Tak ať je z tebe brzo předvídavá řidička ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. to jsou teda novinky :) jsem taky zvědavá, to by si zasloužilo samostatný blognutí, ne? ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já to tady nepsala? Už přes 2 roky se snažíme zrekonstruovat baráček u tchýně. Jen se to pořád protahuje různym čekánim na členy rodiny až si tohle vykliděj a až si tohle odstěhujou a tohle nám nevyhazujte a proč se to u vás nehejbe? Vždyť už můžete bla bla bla.... a tak pořád do kola, ale teď už to vypadá slibně na tohle jaro!!! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Aha. A čeče budeš bydlet s tchýní? Odvážná ;)

    OdpovědětVymazat