pondělí 30. června 2008

Už se nebojím!

...

Na víkend jsme jeli do Slanýho za kamarádama, co mají 3 děti. Jezdím tam dost ráda, protože děti jsou starší a Vampíra to nutí "snažit se" a navíc k němu mají dost hezký vztah, takže i Vampír je tam vždycky spokojený.

Seděli jsme na verandě a Vampír na mne zahulákal, že jde jako honit ty kočičky, co tam okolo choděj... Dobře, ať si jde, chvilku si oddychnu. Přeci jen jsem po chvíli nevydržela a na tu kontrolu šla. Vampír nikde... Našla jsem ho spolu s dětmi vevnitř, kde hráli na počítači... Tak to je fajn, Vampír počítače rád, takže neni problém a nechala jsem je být. Děti dostaly příkaz, že maji řvát a přivolat mě, kdyby něco. A ono pořád nic :-) Tak jsem vyslala na kontrolu manžu a ten se vrátil s očima navrh hlavy. Musela jsem se na to jít taky podívat...

Děti už si nehrály na počítači, koukaly pro změnu na telku, ale!... Vampír seděl v křesle (to bylo kápo křeslo, do kterého si nesmí sednout jen tak někdo ;-)) a u něj seděl Onďa a krmil ho pribiňákem. Honzík ho prý zatahal za rukáv, že má hlad (nevim jak mu to řekl? že by jeho hami mňami? a proč nezavolal maminku?? :-O) a tak šli spolu do kuchyně, Onďa otevřel lednici, vysvětlil co v ní je, Honzík vybral pribiňák a dal mu ho, ať ho nakrmí. Vrátili se k telce, krmili se a spokojeně na ní dál koukali.. No já koukala a měla co dělat, abych nemusela lovit bradu po zemi.

A tak už vím, že se Vampír dorozumí s kým chce, nejen s mámou a dospělákama a jsem naprosto v klidu a konečně začínam mít tu mateřskou DOVOLENOU!


P.S. ráno chtěl Vampír za klukama a já se ještě válela v posteli. Tak jsem na něj jen tak z legrace broukla: "Kliku vidíš? Dosáhneš na ní? Tak si otevři.." Můj údiv nebral konce, cvak, dveře se otevřely a Vampír zmizel někde v útrobách domu.... Takže opravdu umí se o sebe postarat bez problémů :-D

1 komentář: