pondělí 12. září 2011

Dobré ráno

oklepat se ze snění a začít něco dělat

Tak jsem se tedy probrala ze svého snění a užívání si s dětmi a začla konečně koukat kolem sebe a hledat...


Jak určitě víte, jsme cca 2 roky přestěhovaní, takže absolutně nemám šajn, jaké jsou okolo mě možnosti. No ono to bylo taky díky mojí pohodlnosti a žádné potřebě zkoumat okolí. Stačilo mi to co mám... Ale už to tak není, začíná ubývat čas a já začala zjišťovat, co s tím naším kouzelným, ale až moc chytrým Vampírem. Vždyť ono mu ještě nebylo 5 a už umí číst i psát a zbožňuje zeměpis. Pořád kouká do atlasů a ptá se na něco a dnes si i začal zapisovat do notýsku poznámky. Prý "maminko jako ve škole". Kolik je 2+2 mi neřekne, ale když mu řeknu datum narození, řekne mi kolik je mi let :-D... a funguje to i u jiných, takže si to nepamatuje, musí to nějak spočítat :-D.... A tak tedy zjišťuji, že obyčejná škola asi nebude to pravé ořechové (no možná v ní nakonec skončíme, to se uvidí :-D) a začala jsem zjišťovat jaké vlastně máme možnosti a rozlet.


Zatím jsem našla pedagogicko-psychologickou poradnu pro středočeský kraj (Kladenskou pobočku) a domluvila si osobní pohovor. Tak se mi to teď všechno točí v hlavě a pořád přemýšlím, co a jak... Přeci jen jsem byla pořád doma zavřená a už pomalu zapomněla, jak se -cokoliv- vyjednává, pak se taky bojím, abych vybrala dobře a neudělala nějakou hloupost a tak dál a tak dál.... chjo chjo, nějak přichází nové zodpovědnosti a zjišťuji, že se musím probrat ze snů, jako z dovolené ;-).


Kdyby měl někdo nějaký tip, tak se nebránim jakýchkoliv rad ;-)

1 komentář:

  1. Čeká mě nejspíš neco podobného, navíc hledani práce po sedmi letech doma... Držím palce... Normální skolku bych asi taky nevolila. Alenetusim, jaké máš u vás možnosti a kde to vlastne jste? Omlouvám se za chyby píšu pres mobil.

    OdpovědětVymazat