úterý 11. května 2010

Pokroky

abychom nezapomněli :-)

Náš Sluníček je velmi chytré dítko. Ale co mě pobavilo, chování má trošku kočičí :-)... Kočka se vždycky učí nějaký kousek sama a před vámi ho nikdy nepředvede, až když si je opravdu jistá, že ho umí. Tak se s ním pochlubí. A to samé náš Sluníček...

Samozřejmě je taky pěkně vyčů...anej, protože když má mámu poblíž, stane se z něj oblíbený citový vyděrač... Ale to asi okoukal od Vampíra ;-)

Každopádně, tchýně mi povídá, tak jsem ho dala na bříško a on se mi otočil na záda, než jsem se vrátila z koupelny... Jakto? Mě tohle nikdy nedělal? U mě vždycky fňuká, abych ho otočila zpátky???... Den na to už i mě ukázal Sluníček co umí, ale samozřejmě, nejdřív si zafňukal, aby zjistil, jestli ho otočím a nebo jestli teda musí sám...

Teď zas se mi tu na posteli otočil o 90° na břiše, aby viděl co píšu, to je mi taky novinka :-D

No a aby samozřejmě nezůstal pozadu za Vampírem, už se mu podařil i skok z gauče, a to podotýkám, že když u něj člověk je, tak se skoro nehne, jen si ukázněně hraje s hračkami a sem tam se překulí na břicho (zpět nikoliv, protože jste u něj ;-))) Dala jsem ho po ránu manžovi do postele, protože mě Sluníček pěkně podrápal nos.... nojo, prostě jsem se naštvala a odložila ho, sociálku na mě :-D.... no a za chvíli slyším žuch!... Sluníček roztaženej na zemi, manža překvapenej (asi klimbnul a dítko toho využilo)... no, jen trochu zafňukal a všechno OK. A víte co je na tom ta největší sranda? Že když mi spadl Vampír (podotýkám, že jsem byla u toho viz: bum-bác) tak jsem z toho byla na prášky a teď, když mi spadne Sluníček, pofoukám mu bolístku a jakoby se nic nestalo.

Jo naučila jsem se, že heslo: děti jsou gumové a omyvatelné opravdu platí :-D :-D

6 komentářů:

  1. Jo a ještě jsem zapomněla připsat, že Sluníček je daleko šikovnější s jemnou motorikou než Vampír. A to jsme si mysleli, kdovíjak Vampír neni šikovnej :-D... Sluníček dokáže zmáčknout pískací hračky, které Vampír nezmáčkl ani omylem a to snad ještě i v roce.. Tak klucí, hezky mi rosťte (jak je to správně to slovo??) dál!

    OdpovědětVymazat
  2. No konečně, zprávička :) Tak ať se daří i dál...:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nojo Abu, my obě si nemáme co vyčítat poslední dobou na blogách :-D... a víš, že jsem to napsala možná proto, že jsem četla článek u tebe? :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, je mi to jasné, že tento rok asi výhru za nejvíc příspěvků nedostanem :) to nebyla výčitka, la radost, že víme aspoň něco :) mějte se hezky.

    OdpovědětVymazat
  5. Jejda, to bych nechtěla, aby to vyznělo jako výčitka, proto ta hromada smajlíků :-D Jsem ráda, že jsem se sem vůbec dokopala a taky jsem ráda, že si občas dokážu najít i čas něco si přečíst o tobě a ostatních blozích nebo blogách?

    OdpovědětVymazat
  6. :) asi se za chvíli přidám do klubu málo píšících :D

    OdpovědětVymazat