pátek 13. listopadu 2009

V divadle

aneb tchýně se snaží aby dítka nezahnívali a žili kulturně

(Přesně už vím jak Nominek vždycky píše, že to má už dlouho rozepsané, i mě se tu začaly hromadit tyhle články. Vždycky si tu jen něco podchytím, abych to nezapomněla pak dopsat a ejhle, už tu takhle mám asi 5? článků....není čas, ale budu se muset do toho vrhnout, jinak vy se nic nedovíte a mě se to tu bude kupit a navíc se pořád člověku mele v hlavě, co a jak to napíše. Takže! ukliďme si stůl!)

Tchýně se švagrovou si vymyslely, že vemou kluky do divadla. No, říkala jsem si, pohádka od 4 let a zrovna taková, kterou člověk dítěti na noc nepovídá (nebyla to ta "klasika"), to jsem tedy fakt zvědavá jak to dopadne, ale budiž. Koupily lístky na sobotu od 3 a po vykopnutí vypravení Vampíra (kterej nechtěl bez maminky) byl na chvíli klid.

Po návratu zmožené tchýnči a jejím vyprávění jsem se mohla uchechtat.

1) Na začátku zazvonil -no spíš prý zaburácel- zvon a Máťa (bratránek) se tak lekl, že začal brečet, že chce pryč. Vrátit se už nechtěl ani omylem a tak strávil celou dobu v blízké cukrárně... No na sucho tam neseděl.

2) po cca 10 min. sledování představení Vampír usnul. Tchýnča si ho dala na klín a tak jí chrupkal na klíně, během představení, během přestávky a během další části představení, zkrátka až do konce. Takže tchýnča byla dřevěná, ale prý si pohádku nesmírně vychutnala. Akorát se prý nějaká paní divila, jaktože to dítko spí v takovém hluku, co byl o přestávce.

Závěr: Takže ze 4 lístků dámy využily pouze 1 pro dva, utratily navíc za cukrárnu a benzín. Takže suma sumárum tohle byl Vampírův ještě dražší spánek než "Zatím nejdražší spánek našeho Vampíra"

A já si v duchu říkala, jak jsem to tušila a jen se zas přesvědčila, že když tam píšou "vhodné pro děti od 4 let", tak asi věděj proč :-D

3 komentáře:

  1. No, ale aspoň babičce se pohádka líbila. Příště třeba půjde bez dětí, nezdřevění a po představení něco koupí v cukrárně sobě. ;o)))

    OdpovědětVymazat
  2. a jak zvládá Vampír přírůstek do rodiny?

    OdpovědětVymazat