čtvrtek 3. září 2009

Tak jsme doma!

Chcete poradit? Nechoďte rodit v pátek ;-)

Tak jsem v pátek ráno v 7 před odjezdem do poradny prohnala naší kočku, ať neškrábe tu předložku v koupelně a došlo mi, že to asi nebude ono... Vyrazili jsme jako vždy (manža mě vyhodí u našich a jede do práce a já se pak drkotám na pozdější čas do poradny MHD) a já celou cestu přemýšlela, jestli mě ty bolesti (určitě jen poslíčky ;-))) přejdou nebo ne... Bolelo to pořád ale chvíli víc a chvíli míň. Pak mě napadlo začít počítat čas a ejhle! ono to bylo pravidelné. Dojeli jsme k našim, já navrhla, ať si manža dá kafíčko než pojede do práce a že se uvidí... Kafíčko už nedopil. Vyrazili jsme skoro vzápětí a nezapomenu Vampírovy oči, jakoby to už věděl!

Dorazili jsme včas do Podolí a tam natočili monitor. Skutečně, jsou to jen slabounké kontrakce, ale pravidelné po dvou minutkách... Doktorka ale zrovna na sále u zákroku, takže jsme čekali další hodinu, než vše dokončí a já už tam jen chodila a opírala se bolestí, ale pořád né tak strašnou, jakou jsem zažila u Vampíra, tak jsem byla docela v klidu... Po hod. mě konečně vyšetřila dr. a zjistila, že už jsem dávno měla být na sále!!! Ale sál ještě nebyl připravený, přišla jsem tam a musela si dávat pozor, abych neuklouzla po mokré podlaze. Sotva jsem si lehla, tak už bylo skoro hotovo. Šup šup a v 11 byl Sluníčko na světě. Bez příprav, bez rozkapávání, bez klistýru bez ničeho a bylo hotovo. A pak už jen radost a radost a radost.

Slunicek

Sluníček je naprostej opak Vampíra, od začátku šíleně aktivní a hlavně hooooodně hladovej. Než jsme rozkojili, běhala jsem pořád na sesternu pro mlíčko. Nakonec i to se povedlo a s malým strašákem, že bude žloutenka, ale nakonec to dopadlo dobře, nebyla, jsme se vrátili domů v úterý.

Ale, to máte, pátek manža oslavoval s rodinou, pak v sobotu oslavoval s kamarády (protože mají všichni volno), neděli prospal a pondělí oslava v práci, když se všichni sešli... Nemůžu opomenout, že nezapomněl každý den zajít za námi do porodnice :-* . Takže ale doma totální chaos. Na to, že tu jen přespával, tak se tu toho nahromadilo až běda! Haha jak někteří vyšilují a malují ať se mímo vrátí do čistého ;-)... tak to u nás nehrozí. A navíc na mě kočka zahrála zoufalé divadlo alá jsem tady už nejmíň týden a nikdo mi nedal nažraaat mňááááu a píseček mi nikdo nevynesl mňáááááu a já jsem ráda, že už jsi doma mňáááááu.... Potvůrka, to bylo to jediné, o co se tu manža za ty dny staral (kytky skoro poumíraly, ještě že je trénuju na zalévání jednou za čas ;-)). Takže pátky nebrat!

Vampír jde dnes s babí do dinoparku, tak mám klid.... Haha, když se narodil Vampír, tak jsem nic nestíhala a teď tu píšu, jak mám klid a co toho zvládnu.... Jo holt opravdu je to všechno najednou jinak!

Tak hurá do toho!

19 komentářů:

  1. :-DJeště jednou moc moc moc gratuluju! A přeju hodně zdraví, štěstí a radostí a ať vám vydrží ta pohoda! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju :-) Podruhý je to vždycky jiný...

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Gleep a Sluníčko, jsme šťastni s vámi a mooc vám přejeme ať jste zdrávi a všichni i s Vampýrem a taťkou šťastně veselí. Užívejte si vzájemně. Moooc zdraví Abu s mamuškou.

    OdpovědětVymazat
  4. Ona si ženská asi nevybere, kdy rodit. Když to přijde, tak to přijde:-) Gratuluju!;-)

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádhera :) Gratuluju! Bože, ti novorozenci mi zvednou hormony i po roce až do nebes. Taky bych chtěla... Tak ať to jde stále jako po másle.

    OdpovědětVymazat
  6. JeeeeTaky moc gratuluju, Sluníček je krásnej! Ať vám to pořád klape stejně pohodově..! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, Gleep, taky moooc gratuluji!!!
    Teda, to byl porod, že by jeden až záviděl... :-)

    OdpovědětVymazat
  8. jéééé, už? Teda, moc a moc gratuluju a přeju, ať pohoda vydrží :) A Sluníček je vážně krásný mimi...

    OdpovědětVymazat
  9. Veliká gratulace. Holt Sluníček dělá čest svému jménu - porod rychlý, v pohodě, sluníček jak má být.

    OdpovědětVymazat
  10. Sluníček je povedený novorozenec a ne nadarmo se říká, že dva sourozenci jsou vždycky úplně rozdílná miminka. Hodně zdaru!

    OdpovědětVymazat
  11. No vida, tak Sluníčekmá dnes týden. Ty jo, toto letí. Hodne zdraví přeju všem, a ať jsou s vampírem brzo dobří kamarádi. ;o)
    A veliká gratulace, samo!

    OdpovědětVymazat
  12. Jéééé - veliká gratulace a Sluníčkovi přejeme svět jen a jen pohodově sluníčkovej :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Gratuluju. Tak ať pěkně rostete:)

    OdpovědětVymazat
  14. GRATULUJUUUUUUUU
    :-* krasny miminko

    OdpovědětVymazat
  15. Gratulace, gratulace! A diky za ujisteni, ze to druhy uz je leharo :-)

    OdpovědětVymazat
  16. taky gratuluju :) trochu pozde, vim ..

    OdpovědětVymazat
  17. opozdene gratuluju! xx a pis jak se kluci snasej :))

    OdpovědětVymazat