úterý 11. srpna 2009

Pravý džus

z rozhovoru s mým tátou

To je hrůza, na krabici je napsáno, že je to 100% džus bez dužiny a já když jsem to včera dopíjel, tak tam stejně na dně byly nějaký cucky!

Hmm tati a jak dlouho už ten džus máte otevřenej?

Proč se ptáš? Asi tak 14 dní...

No, jestli ta dužina nebyla taková spíš šedivá a chlupatá....

Ježiš! Co jsem to vypil!!!!

13 komentářů:

  1. Příjemný zjištění, brr:-)

    OdpovědětVymazat
  2. pokud mu to chuťově nevadilo... ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéžiš, brrr. Nejen proto máme radši odšťavňovač...

    OdpovědětVymazat
  4. *smích* ...tak tohle mě fakt pobavilo! :))))))

    OdpovědětVymazat
  5. :-Dnikdy nevis, v cem najdes silu!

    OdpovědětVymazat
  6. ....Jojo některé džusy mají i něco navíc. Louskám pomalu tvůj blog a hodně mne pobavilo to o soužití s rozsáhlou rodinou. To musí být opravdu hoooodně těžké, soucítím a chápu. Kde to vlastně bydlíte? Tedy nemusíš přesně, jen u jakého většího města:)

    OdpovědětVymazat
  7. Díky všem za podporu našeho tatíka ;-D....

    Pro lilith: no budeš se divit, ale bydlíme mezi Prahou a Kladnem a přesto se najde místečko, kde prostě vesnický balíky... nerozbalíš ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Někdy mají lidi tohle vesnický \"balení\" i v poměrně velkým městě. A Kladno ač má 70.tisíc, tak mi přijde že třeba o víkendu tu chcípl pes. Jinak tě chápu, protože tady taky nikoho neznám, jen tu rodinu:), která naštěstí není tak rozvětvená jako tvoje:)

    OdpovědětVymazat
  9. [5]V tom bych sílu nehledala, leda tak toxiny z plísní..
    To obklopení baliky nezavidim, bude to vyzadovat neustale dobíjenou resistenci..

    OdpovědětVymazat
  10. bosorka:No, jen kde ty \"duracellový baterky\" sehnat :-).... ale zatim jsem se už z počátečního šoku oklepala a snad obyčejný dobíjecí budou stačit :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Gleeptak to holt ber jako životní vyzvu:-)

    OdpovědětVymazat
  12. To znám! :) \"A do té kávy ti tady dám šlehačku.\" \"Ne, děkuji, já nechci?\" \"A proč nechceš?\" Protože je zeleně chlupatá? Protože mi jde naproti z ledničky? Protože se mi prostě příčí konzumovat něco, co si už dlouho žije vlastním životem? \"Já držím dietu, tak si ji nechci pokazit šlehačkou.\"

    OdpovědětVymazat
  13. kiwi:No, naštěstí po mě nechtěli, abych ten džus taky pila ;-)... Ale zas máme tchýni experta na to dej si ještě knedlík.. ne, děkuji.. dej si ho... ne... už ti ho nesu... né!... tak tady máš dva! a ještě omáčku... (musíme hlásit hlásit vždy o cca 2-3 kusy/knedlíky/brambory míň, abysme dostali tolik, kolik chceme :-)

    OdpovědětVymazat