středa 19. srpna 2009

Já se tak nasměju...

...

Kinder budeš dostávat jen, když ráno bude plína suchá a nepočůraná. Je to za odměnu, jinak to dostávat nebudeš..... (výcuc z večerního dialogu s Vampírem).

Ráno:

Po sundání naprosto nasáklé plíny.... Už je ta plína suchá? Ne není suchá, vidíš, jak je nacucaná, ty ses do ní počůral viď? Tak to bohužel, nebude Kinder... Hm....

O chvíli později:

Jé ty jsi ale udělal ooooobrovský káko!... Bude Kinder? ... né nebude, za co jsem ti říkala, že ti ho budu dávat?... hmmm jo mami... Víš za co jsem ti ho chtěla dát?... hmmm.... mami, je tohle pravá ručička?... ???... která je to ručička?.... Levá, pročpak se ptáš?... Abys mi do ní dala Kinder!

:-D :-D

6 komentářů:

  1. :) zdravíme vampíra :)A co ty? jak se cítíš?

    OdpovědětVymazat
  2. Zkouší to, kam to jde az dotlacit rodice, tyhle situace moc dobre znam a se stejnou tematikou:-)

    OdpovědětVymazat
  3. No, asertivitě bych se od něj mohla učit :-D I když mě to spíš připadá, že vůbec neposlouchal, co jsem říkala... Ale on mě bude mít přečtenou dokonale ;-) Každopádně ani dnes nebude Kinder :-P

    Jinak zatím se pořád cítím \"dva v jednom\" ale chystám se na tuhle sobotu, protože mají být bouřky ;-)... Uvidíme. Sluníček teď o víkendu klesl dolu, takže chodím jako kačena ;-) a né moc daleko, protože pořád tuhneme. Tak držte palce a) ať to dobře dopadne b) ať UŽ to dopadne a c) ať to stihnem dojet.... Víc nepotřebuju :-D :-D Díky a zatimky!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak zadny vylomeniny, do terminu uz fakt vydrz vse delat s rozvahou;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Je fakt dobrej...Ví co chce - Kinder za každou cenu :D

    OdpovědětVymazat