úterý 2. června 2009

Radost

Chtěli jste někdy svému dítku udělat radost?

Ano, já chtěla a tak jsme se rozhodli, že si upečeme koláč (no někdo tomu říká buchta). Vybrala jsem "rychlý recept", abych vyšla jako hvězda a přitom mi to nedalo moc práce.

Vampír měl ale takovou radost, že bude mít koláč, že samým štěstím vyndal granko ze skříně a s jekem "bude koláč a ganánový mlíčko!" začal poskakovat po obýváku a granko hezky rovnoměrně rozsypal po koberci, gauči, stole a do hraček. Pak si konečně všiml, že se mu to granko otevřelo a se slovy: "jé! mami jé! jéé!" mě vytrhl ze študování receptu...

Při luxování ještě poskakoval a radil co mam vyluxovat a jako tečka byla, jestli už se koláč peče....

Ne, nechci už mu dělat radost.... Dobře, ten koláč ještě dopeču, ale asi si to na příště rozmyslím... :-)

Ano, a máme pokračování. Vampír vylil ananasovou šťávu mezi ingredience na koláč. To ale nechtěl. Omluvil se mi "mami já se omouvám, omouvám se, zlatíčko!!" a přátelsky mě poplácal po zadku :-) Kde to ten kluk bere? :-D Já se ani nezlobila, ale směju se, že to nebyl "rychlý koláč".....připíšu si k němu poznámku do kuchařky.

 

4 komentáře:

  1. *smích* ...je hezký dělat radost, nakonec jste si užili radostí víc než jsi čekala, ne? :D ;)

    OdpovědětVymazat
  2. :D :D :D já bych to s tou radostí nevzdávala, když je to taková sranda

    OdpovědětVymazat
  3. No právě a proto já mám pořád na dosah jeho,rozuměj Abu, rukou jen konzervy. Ani nože pořád nejsou na svém místě :)Doufám, že vám ale jinak chutnal :)

    OdpovědětVymazat
  4. třeba se rozhodl, že ti taky bude dělat radost :-)

    OdpovědětVymazat