úterý 26. května 2009

Není nad to opět se pochlubit

zatlačila jsem i slzu, jak jsem byla hrdá matka.....

To, že je Vampír zlatíčko, to vím (viz komentář 4 ke článku ) ale že je to opravdu takovej citlivej človíček, to si prostě nějak člověk nepřiznává.

Byli jsme plavat a Vampír měl hooodně dobrou náladu. Uprostřed hodiny se tam naše malá kamarádka rozbrečela, asi jí cáklo do pusy, nebo studená voda, no buhví co jí přelítlo přes nos. Pěkná fistulka, chvíli tam kvílela a nechtěla nic a pak si Vampír všiml a v půlce cviku: Z. pláče! Musíme mauá mauá!! Všechno přerušil, všichni udělali místo a on k ní doplaval a pohladil jí po hlavě a řekl mauá mauá... Nádherné gesto, nad kterým se mi tajil dech, dmula jsem se pýchou a snad i červenala, že já ho přeci až takhle moc nevychovávám, že to on opravdu sám od sebe. Nejlepší poděkování za tohle gesto bylo to, že naše malá kamarádka zareagovala naprosto senzačně, přestala plakat a znovu se zapojila do hodiny.

Ach jo! Je to prostě naše zlatíčko... bych ho pořád pusinkovala ;-)

7 komentářů:

  1. Pyšná matko, máš být na co! Náš Mrňousek se též chová jako gentleman, asi o tom napíšu, je to legrace, tyhle jejich první sociální kontakty :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný, ty děti jsou fakt úžasný... :)

    OdpovědětVymazat
  3. :D ...je naprosto senzační! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Děkujem všem za pochvaly!!! Hned je jdu vyřídit Vampírovi, protože právem náležej jen a jen jemu :-)

    OdpovědětVymazat