středa 13. května 2009

Další pokrok

...

Přes samé přemýšlení, co sem napsat jsem zapomněla na náš největší pokrok!!

A tím je to, že slavnostně od pondělí s Vampírem již vyrážíme ven bez plíny, pouze s náhradními kalhotami!!! V pondělí jsme měli nehodu až doma, protože jsme nestihli sundat kalhoty před nočníkem, včera se vše obešlo bez problémů!

Takže wow!!!!!

A ano, chce to nic nelámat přes koleno, ono si to dítě fakt "dojde"... Jsem já to někdy pěkná nervóza...(viz: Jak??)

7 komentářů:

  1. Tak blahopřeji, krok dopředu.

    OdpovědětVymazat
  2. Safra, nevite nekdo, zda sedaji koupit plenky pro psy? To pulnocni nocnikovani naseho stenete pred barakem me asi udola! ;o)))

    Gleep, a v lete vam to pujde jeste lip. Vampir muze chodit v kratasech (trenkach) a ty se snad vzdycky stihnout stahnout vcas. ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. :-D :-D :-D Já myslim, že něco takovýho snad existuje a jestli ne, tak koupit normální a střihat díry :-D... Já myslela, že pejsek bude pro vašeho kluka? ;-)

    Jinak čůrání bude chtít ještě hodně tréninku, včera se počůral dvakrát a měl z toho akorát hezkou legraci (jednou to bylo v obchodě s nábytkem....) a dnes jsme čůrání zvládli skvěle, Vampír to zvládl super, ale počůral kalhoty mě (jak jsem u něj klečela).. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. TAky moc gratuluju !! a přeju ti spoustu krásných historek, který si já užívám už měsíc, typu - nahatá maminka v převlíkací kabině s krokutícím se batoletem hulákajícím, že MUSÍ čůrat :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Hlásím a ťukám, že zatím to byla jen nehoda při vylézání z auta (kýchnul a asi to neudržel, i když ani né 20 min. předtím počůral keříček před Ikeou :-)) a pak to bylo vzteky a just se počůrající dítě, protože jsem mu nechtěla dát znovu klobouk, kterej vzteky zahodil ;-)... Jinak fungujem... A ano, je to hlavně o tom strachu maminky, kde a jak a zvládnem to?.. Kdepak dítě, to je daleko odvážnější a zvládne to samo když chce, a když ne, tak se prostě převlíkne... ještě že neni zima ;-)

    OdpovědětVymazat