pondělí 27. října 2008

Jeden speciál pro Nema ;-)

dnes bez perexu ;-))

Tak jsem na sebe dnes byla hrdá. Je to jen pár dnů, co mě pustili z nemocnice a domácnost už zas začíná nabírat vzhledu domácnosti. Dnes! jsem vydrhla sporák. Náramná to věc, jak v reklamě "já se vidím!!" Když přišel manža domů, že si uděláme salátek a jal se vařit vejce na tvrdo. Z kuchyně se neozývalo žádné jééé my máme hezkej sporák, tak jsem na něj zavolala: "Víš, já bych potřebovala, aby sis tam něčeho všiml a pak mi něco hezkého řekl..." a z kuchyně se ozvalo: "Hrozný, jak je ten sporák zasviněnej..." ??? To neni možný? Asi si ze mne dělá švandu... "....když na něj vyteče voda z vajec, co se vařej!"

A tak se mi samovolně pochvaly nedostalo. Až potom, co jsem vysvětlila, že sporák byl předtím umytej!!! :-))))

5 komentářů:

  1. u nás je to totéž... já sporák myju a manžel ho zase špiní svým vařením :D (ale ještě že tak, já toho moc nenavařím...)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak říkala kdysi moje kolegyně v práci: \"Pochválit se musíš umět sama. Nikdo to tak dobře neudělá!\" :)
    A jsem ráda, že už jsi, doufám,že v pořádku, doma.

    OdpovědětVymazat
  3. Nojo......to je tak nejak prirozenost lidska, ze si vsima spise negativ, nez pozitiv...

    OdpovědětVymazat
  4. A hele :) No já nedávno přišel domů - a sporák úplně čistej! No jo, čekali jsme návštěvu, ale chválil jsem až do nebes. Pak jsem ho dvakrát myl já, abych ukázal dobrou vůli a dneska už zase vypadá jako tajná mapa s pokladem inků.

    OdpovědětVymazat
  5. A abych nezapomněl, jseš fakt dobrá, Gleep ;-) Zejména je-li sporák déle nemytý, žádá si jeho údržba celých žen a mužů, prověří jejich psychické i fyzické kvality a mnohdy i kvalitu jejich parnerských vztahů. Něco jako výstup na Nanga Parbat. Proto ti patří můj obdiv!

    OdpovědětVymazat