středa 24. září 2008

Pokroky všedních dnů

Opět se hlásí hrdá matka ;-)
Tak máme tu zas další skok. Začalo to v pondělí, při těšení na plavání. Vampír se tak těšil a chtěl být ták hodnej a vzornej, že se mu podařilo trefit se do nočníku!!!! Huráááá!!! Že by konec loužiček na koberci?? Naprosto vědomě a hrdě a poprvéééé!!! mi přinesl nočník na... onu místnost, kde jsem zrovna trůnila. Takže to dokázal sám bez mých snažicích opiček.. A aby mi dokázal, že to nebyla náhoda, tak si učůrnul ještě 5x. Vždycky, když jsem to uklidila, s velkou slávou, znovu sedl a znovu učůrl... Ale to nebylo vše.
Na plavání to pokračovalo tím, že si sám!! vylezl na plavací destičku, sám!! si nandal kolečka na ruce (oboje pomůcky nemá moc rád a fňuká, když mu je nandavam, ale tentokrát ne).
A pokračujeme dál! V úterý jsme šli do Kauflandu nakupovat a Honzík mi ukazoval do křoví a říkal čí.. Já začala trnout, že tady se mi s ním čí dělat nechce a pomalu jsem ho začala přesvědčovala, že do plíny čůrat může dál, ale pak mi docvaklo, že mi ukazuje místo, kde před TÝDNEM viděl holčičku s maminkou čůrat. Páni!!! Tak on už má i nějakou tu paměť!! No samozřejmě že má, jak by asi dělal pokroky, ale nikdy to nebylo tak, že by mi chtěl něco jen tak říct..
To pořád není vše, u Kauflandu sám!! vlezl do skákacího hradu, ze kterého měl vždycky hrůzu. Když byl menší, vzala jsem ho tam a skákala s ním a jemu se to tenkrát hrooozně moc nelíbilo. Od té doby do hradu nechtěl, až teď!!! Bylo vidět, jak je pyšnej a hodně schovával ten vítězoslavnej úsměv. Ale já to i přesto viděla a měla ještě větší radost.
No a jako tečku umíme pár nových slůvek (kurrrrrky-okurka, kata-kaše, šýýý-sýr), písmenek a čísel, co umí přečíst, ale to se snad ani nepočítá, to narůstá rovnoměrně...Vtipné je, že ty nová slova jsou samý jídlo... Asi se mu to učí líp :-D

5 komentářů:

  1. Gleep,se zájmem čtu a představuji si, kdy i u nás už začne těch plínek ubývat. Zatím houby.

    OdpovědětVymazat
  2. začíná se osamostatňovat, co? :P

    OdpovědětVymazat
  3. Písmenka a čísla ?! :o A já si myslela jak ten náš prcek není chytrý...:oD A vítězoslavné úsměvy miluju. Vlastně miluju všechny úsměvy..

    OdpovědětVymazat
  4. Abu,ten váš je taky na písmenka a čísla? A já taky myslela, že to bude ojedinělé :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Gleeep! Právě že neee. Je to ojedinělé....to měl být údiv nad tím, že Vampír čte písmenka. Abu je úžasně vnímavý ke všemu novému...ale tohle ani náhodou ještě neumí....

    OdpovědětVymazat