pátek 8. února 2008

Týden pokroků, aneb hrdá matka se hlásí

:-)

Tak si představte, začalo to tím, že se Vampír zamyslel a konečně udělal tolik doktorkami opěvované paci paci. A dělá ho s větší chutí než pápá, takže je to docela švanda. Taky to vypadá, že už to "nezapomene", tak jako některé jiné věci, co předvede jednou, ale pak už nezopakuje. Seděli jsme pak spolu u snídaně a znenadání na sebe dělali paci paci a smáli se jak malí. (Ehm, jeden už malej je :-))

Ten den se Vampír ještě předvedl, že se naučil lézt z/do postýlky, když mu vyndám žbrdlinky. Nemáme to ještě úplně dopilované, ale už ví, že tou dírou se dá vylézt bez pomoci ;-)

No a poslední, to se nedá ani dost dobře popsat. Je to zábava, kterou si sám vymyslel a dokonce si při ní zpívá. Točí se dokola na místě, až se mu začne točit hlava. Pak sebou někam kecne nebo plácne a kouká, jak se mu točí svět před očima. Samozřejmě, všechno je ohromná švanda a vydrží mu to tak okolo 20 min.....

A dalším pokrokem v pořadí je to, že zjistil, že venku se nemusí jen sedět v kočáře, ale taky se tam může opravdu běhat. Odzvonilo procházkám, kdy udělal Vampír pár kroků a chtěl nosit a nebo do kočáru. Dnes!! první den, jsme ho vysadili a on si to metelil celý blok až na dětské hřiště, kde se z něj stal dveřník. Otvíral a zavíral vrátka na hřišti a byla to dost švanda. Škoda, že některé maminky to nepochopily a málem ho skříply :-(. Po té, co se rozeběhl za pár pejsky, běhající okolo, ho už ale všechno unavilo a zbytek procházky se nechal vozit. Ale pozooor nechal si ode mě otočit sedačku tak, aby koukal po okolí a né na mne!


Zkrátka a dobře, už je to velký kluk! :-)


1 komentář: