úterý 18. prosince 2007

Právě teď!

ale před rokem :-)

... říkám manžovi, ať se na ten salát vybodne a jde nastartovat auto. Praskla mi voda a jeli jsme do porodnice, kde se další den brzo ráno narodil Vampír.....

A dnes? Lítá mi tu Vampír s hračkama a křupkama na střídačku a já začínám nacházet věci na místech, kam bych je nikdy nedala a všude na mě čeká nějaké překvapení... Včera jsem našla křupku mezi novinama, dnes v pračce lopatku na zametání. V šuplíku u USB kabelů a nabíječek je uklizen plyšový měsíček, ve vaně plave kachnička, i když voda tam zrovna není. Dělí se o místo s igelitkou a víkem od koše s plínama. Všechny uklizené svršky se válí všude po zemi v podivuhodných čmuchlech. Hmmm zrovna slyším, jak tam něčím šustí. Co to bude za překvapení tentokrát? Uklízet to všechno? Ztráta času... Jen kdyby chtěla přijít nějaká návštěva.... :-))

Ale zítra, zítra bude mít Vampír narozky a já mu jako velký dar plánuji den bez zákazů... Myslím, že už teď jsem si na sebe upletla pěkný bičík!

1 komentář:

  1. To nám v tomhle věku plaválava kachnička v záchodové míse, Miff vlezla do bubnu pračky tak dokonale, že jsme ji dobrých dvacet minut nemohli dostat ven a můj mobil se běžně ocital v troubě, popřípadě v koši na použité plínky. Představy, že bych někdy mohla mít pro případ ohlášené i neohlášené návštěvy uklizeno, jsem se již kdysi dávno vzdala (úsměv).
    Vampírovi dodatečně přejeme vše nejlepší k narozeninám a vám všem hodně štěstí a zdraví do nového roku.

    OdpovědětVymazat